Adresa: Kralja petra I 66, 34227 Batočina
Tel: +381 34 6842 229   Fax: +381 34 6842 393
Mob: +381 62 50 66 95   Mob: +381 63 81 88 226
eMail: tehnoplastg@gmail.com
O nama...

Samostalna zanatska radnja ''Tehnoplast Gligorijević'' je na tržištu naše zemlje prisutna od 2001. godine, od kada napornim radom i konstantnim usavršavanjem, kako proizvodnog asortimana, tako i proizvodnih pogona, daje veliki doprinos pčelarenju na Balkanu. Svakodnevni kontakt sa brojnim korisnicima naših artikala, kao i nezamenjivo sopstveno iskustvo u pčelarenju, omogućavaju nam da Vam obezbedimo stručne sagovornike koji razumeju pčelarski proces i ponaju pčelarsku tehniku, ali i sami uvode uvode novine u rad sa pčelama i na taj način sa sigurnošću mogu da garantuju kvalitet svoje opreme i ambalaže. Na taj način našim kupcima obezbedjujemo optimalno korišćenje svih prednosti koje nudi paleta naših proizvoda.

Misija
Naša misija je da postojimo kao sinonim za pouzdanost, očuvanje i razvoj pčelarstva, plasiranjem naših proizvoda.

Cilj
Naš cilj je da pre svega zadovoljimo potrebe za pčelarskom ambalažom na tržištu Srbije i čitavog Balkana, sa tendencijom širenja prema Centralnoj i Istočnoj Evropi. Svojim naporima nastojimo da obogatimo i doprinesemo održivom razvoju pčelarstva u našoj zajednici i šire.

Vizija
Naša vizija je postanemo prepoznatljiv brend na svetskom tržištu pčelarskih proizvoda, pre svega po kvalitetu proizvodnog asrtimana koji nudimo, kao i da u saradnji sa našim korisnicima postignemo maximalne rezultate.


Mašine...

Naša firma ima svoju alatnicu, opremljenu vrhunskim savremenim CNC mašinama, u kojoj se prozvode alati i mašine za plastiku, pre svega za sopstvenu proizvodnju, ali se često rade alati i mašine po porudzbini za druge plastičare. Alati i mašine koji izadju iz naše alatnice su visokog kvaliteta i odličnih performansi.

Mašine za plastiku...

Pogon za plastiku je opremljen savremenim mašinama za brizganje i duvanje plastičnih masa, od kojih su neke iz naše sopstvene proizvodnje. Raspon mašina za brizganje je briganje mase od 35gr do 1800gr a sile zatvaranja od 20t do 500t. Mašine za duvanje mogu da duvaju ambalažu od 10ml do 5l.

Prevoz...

Za veće porudžbine obezbeđujemo i prevoz...