Najčešće postavljana pitanja

Poštovani kupci, ovde možete pronaći odgovore na neka od najčešćih pitanja vezanih za naše poslovanje. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte.

Koji načini plaćanja su mogući?

 • Gotovinom
 • Bezgotovinsko plaćanje – čekovima građana
 • Preko računa

Da li cena uključuje PDV?

Sve cene na sajtu www.tehnoplastgligorijevic.com iskazane su sa PDV-om.

Na koji način funkcioniše isporuka poručene robe?

Artikal koji ste naručili dobijate na kućnu adresu kurirskom službom AKS express ili drugom kurirskom službom sa kojom imamo zaključen ugovor. Plaćanje vršite kuriru prilikom preuzimanja naručenih proizvoda, osim ukoliko je naručena roba prethodno plaćena po osnovu predračuna. Isporuka se vrši kurirskom službom na adresu koju je kupac izabrao prilikom naručivanja. Kako bi isporuka bila uspešna, isporučilac će dati kurirskoj službi ime, prezime, adresu i kontakt telefon kupca.Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom, a preuzimanje paketa je moguće od ponedeljka do petka (subotom i nedeljom se paketi ne preuzimaju).

Kako da budem siguran da sam izvršio poručivanje robe?

Kada kliknete na dugme „Naručite“ u zadnjoj fazi naručivanje (Plaćanje) na ekranu će Vam se pojaviti poruka „Hvala, vaša narudžbenica je primljena“ i na e-mail koji ste upisali i koji koristite za kupovinu stići će Vam potvrda porudžbine sa svim proizvodima koje ste poručili i cenom. U momentu kada dobijete ovaj mail, možete biti sigurni da ste uspešno poručili robu sa našeg sajta.

Ko snosi troškove dostave?

Dostavu robe plaća kupac, za sve porudzbine do 20.000 din, osim ako drugačije nije ugovoreno. Za pošiljke preko 20.000 din, troškove dostave plaća prodavac. Cene dostave u odnosu na ukupnu masu pošiljke, bilo gde na teritoriji Srbije, iznose:

Pošiljke poslate kurirskom službom AKS express

  • od 350gr – 5kg 300 din
  • od 5 kg -10 kg  350 din
  • od 10 kg – 15 kg 500 din
  • od 15 kg – 20 kg 650 din
  • od 20kg -30 kg 850 kg
  • od 30 kg – 50 kg 1060 din
  • za  svaki kg preko 50 kg težine, plaća se dodatno 20din/kg

Šta ako je artikal neispravan, neodgovarajući ili je stigao oštećen?

Neispravan artikal kupac vraća slanjem preko kurirske službe AKS express, troškovi transporta padaju na teret prodavca. Nakon provere od strane servisa, artikal se zamenjuje novim i vraća se nazad kupcu u najkraćem mogućem razumskom roku.

 U slučaju prijema oštećenog artikla obaveza kupca je da pre preuzimanja pošiljke istu pregleda, u smislu postojanja fizičkih oštećenja, i da pošiljku NE PRIMI ukoliko konstatuje da postoje fizička oštećenja nastala u toku transporta i da isto konstatuje u formi zapisnika o reklamaciji.  U cilju što bolje saradnje, molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li je ambalaža ima oštećenja (pocepana, mokra, blatnjava, ulubljena…). Oštećene pošiljke niste u obavezi da preuzmete.Tehnoplast Gligorijević ne snosi nikakvu odgovornost za rad kurirskih službi i eventualna oštećenja nastala u toku prevoza robe do vaše adrese. Obaveza kupca je da kuriru saopšti da pošiljku ne želi da primi zbog oštećenja i da samim tim podnosi reklamaciju na dostavu pošiljke.

U slučaju neodgovarajućeg artikla, kiupac arikal vraća slanjem preko kurirske službe AKS express, troškovi transporta padaju na teret prodavca. Po prijemu artikla vrši se zamena odgovarajućim i vraća se kupcu bez dodatnih troškova transporta.

Isporuka paketa